تاريخ : 23 / 12 / 1391برچسب:, | 11 | نويسنده : مجتبی رحیمی نیا

*کودکانی که در صندلی عقب نشسته‌اند ممکن است ناگهان در را باز کنند پس:

۱٫ خار قفل ایمنی کودکان را در وضعیت قفل شده قرار دهید.

۲٫ دستگیره‌ی داخلی در را موقعی که قفل ایمنی کودکان بسته شده است، نکشید تا از رسیدن هرگونه آسیبی به دستگیره جلوگیری شود.

*اگر از کلید برای قفل کردن درها استفاده می‌کنید، حالت دزدگیر نمی‌تواند فعال شود. اگر خواستار فعال شدن این حالت هستید، سنسور را به کار گیرید.

*به منظور حفظ دامنه‌ی دید راننده، وضعیت روشنی روز را انتخاب کنید تا از بهترین خط دید بهره‌مند شوید. اگر وضعیت شب را انتخاب کنید، بُرد وضوح آینه‌ی عقب را کاهش خواهید داد.

*هنگام رانندگی صندلی راننده را تنظیم نکنید تا از خارج شدن کنترل خودرو از دست راننده جلوگیری شود. صندلی‌های جلو را پیش از بستن کمربند ایمنی، تنظیم کنید. هیچ چیزی را زیر صندلی نگذارید.

*هنگام رانندگی پشتی صندلی را تنظیم نکنید. صندلی را بیش از اندازه خم نکنید تا مانع عملکرد کمربند ایمنی شود. به منظور دستیابی به حداکثر کارآیی حفاظتی، پشتی صندلی را در زاویه عمودی میزان کنید.

*پشت‌سری برای این است که از بروز هرگونه صدمه‌ای جلوگیری کند. پیش از میزان کردن آن رانندگی نکنید. ارتفاع آن را به گونه‌ای تنظیم کنید که پشت‌سرتان بتواند با بخش میانی پشت‌سری مماس شود. لطفاً پیش از رانندگی اطمینان حاصل کنید که پشت‌سری تنظیم و در وضعیت صحیحی ثابت شده باشد.

*هیچ‌گونه وسایلی را روی صندلی عقب نچینید زیرا ممکن است بر اثر حرکت آن‌ها آسیبی وارد شود. هنگام بازگرداندن صندلی عقب به وضعیت عمودی این امور را مدنظر قرار دهید:

۱٫ بررسی کنید آیا پشتی صندلی و تشک صندلی در وضعیت مستحکمی قفل شده‌اند. این امر را با فشار دادن یا کشیدن اجرا کنید.

۲٫ اطمینان حاصل کنید که کمربند ایمنی صندلی پیچ نخورده یا در پشتی صندلی گیر نکرده باشد و آن را در حالت مناسبی قرار دهید .

 

*سرنشینان ممکن است در تصادفی یا توقف ناگهانی آسیب ببینند، بنابراین، باید همیشه از کمربند ایمنی استفاده کنند.

*لطفاً به خاطر ایمنی خودتان، حتماً کمربند ایمنی را ببندید.

*از یک کمربند نباید چند نفر استفاده کنند، استفاده‌ی نادرست از کمربند ایمنی موجب صدمه جدی می‌شود.

*شیء سخت یا شکننده‌ای را در جیب یا لباس‌های چسبیده به کمربند ایمنی قرار ندهید.

*کمربند ایمنی را تغییر ندهید یا هیچ وسیله‌ای را به آن نچسبانید زیرا بر نحوه‌ی کارایی کمربند ایمنی تأثیر می‌گذارد. کمربند ایمنی فرسوده نباید به هیچ وجه مورد استفاده قرار گیرد زیرا احتمالاً بر ایمنی افراد تأثیر خواهد گذاشت.

*کمربند ایمنی را باید سفت بست، اگر کمربند ایمنی بیش از اندازه شل بسته شود، میزان آسیب‌رسانی به افراد داخل خودرو افزایش می‌یابد زیرا کمربند شل باعث می‌شود بدن از زیر آن سر بخورد،در ضمن پشت‌سری هم باید به حالت عمودی تنظیم شود.

*کمربند را از زیر بازو نبندید، همچنین از بستن آن بر سر یا گردن خودداری کنید. دکمه‌ی آزاد کمربند ایمنی باید رو به بیرون باشد. زبانه‌ی کمربند را در مادگی تعیین شده داخل کنید.

*هیچ چیزی را در محل ورودی تسمه جمع‌کن (گاید) قرار ندهید تا از گیر کردن آن جلوگیری شود. در صورت گیر کردن، تنها راه این است که کل تسمه را به جمع‌کننده برگردانید و سپس طول دلخواه را برحسب نیاز، بیرون بکشید.

*کمربند ایمنی فرسوده ممکن است آسیب جدی به بار آورد، بنابراین اجزای تشکیل‌دهنده‌ی کمربند ایمنی را به صورت منظمی کنترل کنید. در صورتی که کمربند ایمنی مناسب نباشد آسیب جدی بسیار بیشتری به بار خواهد آورد. کمربند ایمنی را به میل و دلخواه خود تغییر ندهید.

 

*پس از یک تصادف، باید همه‌ی اجزای کمربند ایمنی را خدمات پس از فروش مدیران خودرو برای بازبینی و عوض کردن آن‌ها براساس نیاز، کنترل نماید. چنانچه کمربند صدمه دیده یا آلوده شده باشد، باید عوض شود. پس از یک تصادف جدی، مجموعه‌ی کمربند ایمنی بدون توجه به این که نشانی از آسیب‌دیدگی در آن باشد، باید کلاً عوض شود.

*به منظور جلوگیری از رسیدن هرگونه آسیبی به زن حامله و جنین او، هنگام رانندگی در صورت امکان از کمربند تیپ سه تسمه‌ای استفاده کنید و تا جایی که امکان دارد آن را پایین و در اطراف لگن ببندید که همه‌ی وضعیت زن باردار را در برگیرد (در این باره به پزشک مراجعه کنید).

*نوزادان و کودکان باید در صندلی محافظ بچه گذاشته شوند. به هیچ وجه سیستم محافظ کودکان را که مخصوص صندلی عقب است، در صندلی جلو همراه با کیسه هوا نصب نکنید.

* از سیستم کیسه‌ی هوا فقط می‌توان به صورت ابزار کمکی کمربند ایمنی بهره جست. دستکاری غیر مجاز در اجزای کیسه هوا و سیم‌کشی آن می‌تواند به سرنشینان خودرو آسیب برساند. هر‌گونه تغییری در اجزای اولیه‌ی کیسه‌ی هوا باید از طریق مراکز خدمات پس از فروش مدیران خودرو صورت گیرد.

*هیچ چیزی را روی غربیلک فرمان یا جلو داشبورد قرار ندهید تا از محدود شدن عملکرد حفاظتی کیسه هوا جلوگیری کنید. کیسه‌ی هوا تحت این شرایط باد نمی‌کند.

 

*از گوشی همراه خود در حین رانندگی هرگز استفاده نکنید. بیشترین آمار تصادفات مربوط به حواسپرتی راننده به صورت لحظه ای بوده است.

 *رانندگی در صورت باز بودن در صندوق عقب موجود بروز تصادف خواهد شد زیرا باز بودن در موجب بسته شدن خط دیدتان می‌شود. بنابراین:

۱٫ اهرم بازکننده‌‌ی در صندوق عقب را فعال نکنید.

۲٫ با باز بودن در صندوق عقب رانندگی نکنید.

*باز کردن درپوش موتور هنگام رانندگی منجر به تصادف و مسدود شدن خط دید جلو می‌شود. پیش از رانندگی لبه‌ی درپوش را بازرسی کنید و ببینید آیا کاملاً بسته شده است. دستگیره باز کردن درپوش موتور را موفع رانندگی به کار نیندازید. هرگز با درپوش موتور برداشته شده رانندگی نکنید.

*لاستیک های خودرو را همیشه بررسی نمایید ، کم یا پرباد بودن یا بالانس نبودن لاستیک ها در کیفیت رانندگی تاثیر بسزایی دارد و می تواند منجر به حوادث ناگواری شود.

*قبل از مسافرت از همراه داشتن آب رادیاتور ، جعبه ابزار مورد نیاز ، زنجیر چرخ برای مناطق سردسیر و برف خیز و دیگر وسایل ضروری مورد نیاز غافل نشوید.

* اگر درحین رانندگی در روز یا شب مورد اصابت تخم مرغ به شیشه جلو قرار گرفتید از زدن برف پاک کن و پاشیدن آب به شیشه  پرهیزکنید، زیرا تخم مرغ با آب مخلوط شده و بصورت یک مخلوط شیری می گردد که تا ۹۲٫۵ درصد دید شما رااز بین  می برد و شما مجبور به توقف در کنار جاده  میشوید و در این موقع تبدیل به یک قربانی برای دزدان خواهید شد. این یک تکنیک جدید مورد استفاده توسط دزدان است. لطفاً قضیه را جدی گرفته و موضوع را برای تمامی دوستان حتی کسانی که رانندگی نمی کنند نیز بازگو نمایید .

* و در نهایت این که راننده عزیز مراقب باشید تا …


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: